Findus Logotype
Tävla och bli Kökets Utvalda!
Menyuppdelare Findus Recepttävling Förstasidan Menyuppdelare Findus Recepttävling Om tävlingen Menyuppdelare Findus Recepttävling Skicka in recept Menyuppdelare Findus Recepttävling Juryn Menyuppdelare Findus Recepttävling Kolla recept & rösta Menyuppdelare Findus Recepttävling Vinster Menyuppdelare Findus Recepttävling
Världens Recepttävling!
Gul eld

Skicka in ditt recept!

Bild av Skicka in ditt recept!

Chans att vinna kokboken Matpusslet varje vecka!

Blå stekpanna, Världens Recepttävling

Tävlingen

Findus bjuder in hela Sverige att berätta om sina recept och historierna bakom maträtten i en unik tävling. Historierna kan handla om vad som helst så länge de är spännande, charmiga eller tänkvärda. Det viktiga är att en maträtt spelar en viktig roll i historien och att det smakar gott.

Berätta din historia

Vi vill höra om den där dejten för tjugo år sedan då ni åt en grönsakssoppa som ni fortfarande älskar. Om när du tävlade i OS och firade bronset med en biff med svampstuvning. Om bröllopen i Kurdistan där en särskild gryta tillagats i hundratals år. Om den där regniga novemberkvällen då du råkade blanda kanel i senapen.

Vi lagar ditt bästa recept

Vi vet att det finns massor av fantastiska recept och mathistorier. Nu får du chansen att berätta dem för oss. En jury bestående av bland andra Linda Skugge och Erik Videgård väljer ut de 100 bästa recepten med historier som kommer att publiceras i en unik bok. Maträtten från den allra bästa historien kommer att tillagas i Findus kök och säljas i butiker runt om i hela landet.

Klicka här för att läsa om alla vinstchanser!


Tävlingsregler
Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten kan inte bytas in mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på Findus och deras familjer får ej delta i tävlingen. Om du är under 18 år krävs ett medgivande från din målsman för att delta i tävlingen. Dina personuppgifter kommer enbart att användas för att administrera tävlingen. Findus har rätt att använda recept och historier för kommersiellt bruk.


Kontakt | Findus.se | Findus 2008