Findus Logotype
Tävla och bli Kökets Utvalda!
Menyuppdelare Findus Recepttävling Förstasidan Menyuppdelare Findus Recepttävling Om tävlingen Menyuppdelare Findus Recepttävling Skicka in recept Menyuppdelare Findus Recepttävling Juryn Menyuppdelare Findus Recepttävling Kolla recept & rösta Menyuppdelare Findus Recepttävling Vinster Menyuppdelare Findus Recepttävling
Världens Recepttävling!
Gul eld

Skicka in ditt eget recept!

Bild av Skicka in ditt eget recept!

Chans att vinna kokboken Matpusslet varje vecka!

Juryn


Linda SkuggeLinda Skugge, jurymedlem

Linda är författare och krönikör. Hon slog igenom under 90-talet med sina krönikor i Expressen som utmärktes av ett innovativt språk och en kaxig och orädd stil. Linda har introducerat en rad nya ord i det svenska språket.

Linda har författat flera egna böcker, bland annat en kokbok, drivit skivbolag och förlag samt Sveriges mest lästa blogg.


Erik VidegårdErik Videgård, jurymedlem

Erik är krögare och författare till en rad matrelaterade böcker. Har drivit ett flertal välkända restauranger, bland annat East i Stockholm där han introducerade ett modernt asiatiskt kök och var en av de första att servera Sushi i Sverige.

Erik arbetar för närvarande med gourmetrestaurangen Daniel i den fashionabla förorten Pusjkin utanför St:Petersburg.


Christina Lundgren

Christina älskar mat och har arbetat med sitt stora intresse hela livet. Särskilt gillar hon medelhavsmat och desserter. När hon inte håller på med mat springer hon gärna (maraton), sjunger i kör eller pysslar med familjens hästar.

Christina är projektledare och produktutvecklare för Findus enportionsmat sedan 20 år tillbaka.


Karin Norrestam

Karin har lång erfarenhet av marknadsföring och produktutveckling. Hon gillar idrott och har bland annat en Svensk klassiker på meritlistan. Andra intressen är inredning, att fixa i trädgården och sist men inte minst att laga och äta god mat i glada vänners lag!

Karin är produktchef för Kökets Utvalda.


Kontakt | Findus.se | Findus 2008