Findus-ny-logo 
Sök

Om Findus

Med hjärtat i Skåne

Mitt bland de bördiga jordarna i nordvästra Skåne hittar du Findus rötter, hjärta och framtid. Det var här i Bjuv som allt började på 40-talet och det är här vi än idag driver vår verksamhet. Med odling, produktion, utveckling och innovation tätt inpå varandra skapas en Findusanda som genomsyrar allt vi gör. Och bara ett stenkast bort vajar ärtskidorna i vinden.

Idag finns Findus i många fler länder än Sverige. Alla är samlade under samma röda flagg och utgör tillsammans med engelska Young´s och The Seafood Company Findus Group. Produktion finns även i Helsingborg och Loftahammar i Sverige samt i England, Frankrike, Kina och Thailand.

På Findus Foodservices är vi specialister på specialutvecklade produkter för restauranger och storkök. Vårt löfte till dig är att göra en skillnad. Att ge dig det lilla extra som gör ditt arbete lite roligare, lite lättare och lite mer inspirerande. Det innebär ett brett utbud som med både synlig och osynlig kvalitet smakar och gör skillnaden. Ett utbud som innefattar produkter, recept och allt annat som är Findus.

Synlig och osynlig kvalitet

När man pratar om kvalitet är det vanligtvis det som syns som avses. Men det som inte syns är minst lika viktigt.

Osynlig kvalitet skapas i hela produktions- och leveranskedjan fram till ditt kök. Det är ett arbete som pågått under många decennier och som alltid är i fokus på Findus. Hur grönsaker odlas, var fisken fiskas och vilka ingredienser som vi tillåter i produkterna?

Kvalitet handlar också om att förstå din verklighet och att erbjuda lösningar som gör en skillnad i ditt arbete. Att du alltid känner dig trygg med Findus. Och att vi kan hjälpa till att skapa förutsättningar för kvalitativ och inspirerande matlagning.