Findus-ny-logo 
Sök

Guldkant på tillvaron - HÖST

87168-r

Snart är vi inne i färgspelets årstid med vackra löv som börjar falla till marken. Förhöj guldkantskänslan genom att plocka in några och lägg på borden. Tillsammans med nya smakrika höstrecept och en äpple- och vaniljpaj till kaffet gör du hösten till en guldkantad njutning. Äpple- och vaniljpajen får du när du serverar tre eller fler recept från Guldkant Höst. För mer information om kampanjen kontakta din Findussäljare.Guldkant_h2012_recept

Recept med Guldkant
Komponera en läcker två- eller trerättersmeny som har det där lilla extra. Välj bland recept på förrätter, huvudrätter och desserter. Alla 8 recept med guldkant finns i kostprogrammen Aivo, Mashie och Matilda. Klicka på recepthäftets framsida här till vänster för att bläddra igenom recepten.

Portionsberäkna din Guldkantservering
All recept som varit med i Guldkant på tillvaron finns samlade och kan snabbt berknas efter de antal portioner som du serverar. Till Guldkantsrecepten.


Sätt guldkant på tillvaron med menyer och festliga tips:


Guldkant_h2012_meny_st

Guldkant_h012_meny_li

Guldkant_h2012_dagar

Menyblad PDF

Menyblad liggande PDF

Guldkantsdagar PDF


  

(När du öppnar PDF:en, klicka i mitten av menybladet för att fylla i din meny. Gör texten fetstilt och kursiv genom att markera den, högerklicka och välja "Text Style")