Findus-ny-logo 
Sök

Findus Sverige AB

Findus Sverige AB är ett av landets ledande livsmedelsföretag. Djupfryst utgör den största delen av vår försäljning med allt från färdigrätter och fisk till ärter och wok i sortimentet. På den svenska marknaden säljer vi även kylda färdigrätter samt kolonialprodukter, bland annat majonnäs, soppor, pastasås och marmelad.

Findus produkter finns i dagligvarubutiker över hela landet, men vi gör även mat som serveras på till exempel restauranger, skolor och sjukhus. Vi har en bred produktportfölj med omkring 250 djupfrysta produkter och 50 kolonial produkter i butiksortimentet, samt närmare 400 produkter i restaurang-och storkökssortimentet.

Findus Sverige AB har idag ca 1000 medarbetare. Omsättningen för Findus Sverige AB är 2,2 miljarder kronor. Findus Sverige AB:s huvudkontor ligger i Bjuv utanför Helsingborg.

Findus ägs idag av Lion Capital. Lion Capital är ett av Europas ledande private equity företag som specialiserat sig på konsumentvaror.

Totalt omsätter koncernen 13 miljarder kronor och har ca 6000 anställda. Findus Sverige är den 3:e största enheten inom Findus Group, som koncernen heter sedan 2009.

Hög och jämn kvalitet är den viktigaste ingrediensen i alla Findus produkter och våra höga kvalitetskrav är en trygghet för konsumenterna.